2-Takt olie

Het beste voor uw motoren

Als enige in Nederland is Eurol onafhankelijk producent van smeermiddelen. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor diverse soorten 2-takt olie. Wij ontwikkelen de verschillende oliën in eigen huis en streven daarbij naar alleen de beste kwaliteit.

Onze 2-takt olie is er in verschillende varianten en voor diverse toepassingen: van volledig synthetische oliën tot biologische oliën, voor crossmoteren, boten, brommers of scooters. Ons aanbod is erg breed. Speciaal voor 2-takt crossmotoren bijvoorbeeld is de synthetische Eurol RTC motorcross olie ontwikkeld. Deze 2-takt olie is samengesteld op basis van een basisolie met diverse additieven die er samen voor zorgen dat de motorprestaties optimaal zijn. Dankzij de 2-takt olie wordt slijtage van onder andere de lagers, zuigers en zuigveren tot een minimum beperkt. Op deze manier levert uw crossmotor de beste prestaties.

Alle door ons geleverde typen 2-takt olie voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn door diverse instanties gecertificeerd. Met Eurol 2-takt olie weet u zeker dat u iets goeds in huis haalt.

Extra informatie

Bent u als dealer of grossier nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze 2-takt olie en wilt u dat graag een keer uiteengezet hebben door één van onze medewerkers? Maak dan nu direct een afsrpaak met één van onze accountmanagers via de contact pagina. Wilt u zelf graag gebruik maken van een van onze 2-takt olieen zoek dan een dealer bij u in de buurt via onze dealer locater.

Bekijkt u ook eens: 10W40 olie5W30 olielonglife oliemotorfiets olieolie additieven.