Beurzen, Eurol Nieuws
11 October 2017

Bezoek Eurol bij het Holland House op Equip Auto 2017

Eurol, NRF, Kavo Part, KAWE en Ganzeboom Transmissies nemen dit jaar deel aan Equip Auto met een gezamenlijke stand, het Holland House. Het Holland House staat direct tegenover de hoofdingang (stand 1H020) en is dus niet te missen!

Het Holland House is een initiatief van deze vijf Nederlandse aftermarket leveranciers. Na een zeer succesvolle gezamenlijke deelname op de Automechanika in Dubai dit jaar is dit de tweede beurs waar het Holland House aanwezig is. Het 140m2 grote Holland House heeft een echte Hollandse uitstraling waarbij uiteraard de eigen identiteiten van de vijf leveranciers niet ontbreken. De stand beschikt over een centraal ontmoetingsplein. Rond dit plein heeft iedere leverancier de ruimte om zichzelf en het productassortiment te presenteren.

Equip Auto vindt dit jaar plaats van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 oktober op een nieuwe locatie, namelijk Paris Expo Porte de Versailles. In het hart van de Franse hoofdstad. Meer dan 1.400 exposanten uit 34 landen zijn aanwezig op deze internationaal georiënteerde Automotive beurs.