Beurzen, Eurol Nieuws
1 September 2017

Bezoek ons op Transport Compleet in Gorinchem

Kom op dinsdag 5 september tot en met donderdag 7 september naar de Eurol stand op de Transport Compleet vakbeurs in Gorinchem. We gaan graag met u in gesprek over hoe wij u kunnen bijstaan en adviseren op het gebied van kosten- en brandstofbesparing voor uw wagenpark. Daarnaast maakt u dan ook nog eens kans op twee kaarten voor de RTL GP Dakar pre-proloog. Ook vinden er live demonstraties van onze Eurol Specialty producten plaats op de beursvloer.

Kosten- en brandstofbesparing

De Daimler OM501LA FE-test heeft uitgewezen dat het gebruik van Eurol Geomax FE 5W-30 en Eurol Marathol FE 5W-30 kan leiden tot een realistische brandstofbesparing tegenover het gebruik van een 15W-40 of een 10W40. We gaan graag met u in gesprek om u een passend advies te kunnen geven. Bent u geïnteresseerd in kosten- en brandstofbesparing en wilt u kans maken op 2 kaarten voor de RTL GP Dakar pre-proloog? Maak dan een afspraak op de beurs met een van onze accountmanagers.

Specialty Lubricants demonstratie

Op de Eurol stand geven we live demonstraties waarmee we de hoogwaardige kwaliteit en unieke smeereigenschappen van onze Specialty Lubricants producten laten zien. We onderwerpen op kleine schaal onze producten aan zware omstandigheden zoals een extreem hoge drukbelasting, wisselende temperaturen en aanraking met vocht en vuil. Het zijn juist deze praktijkomstandigheden die zorgen voor meer slijtage en een hoger energieverbruik. De Eurol Specialty Lubricants producten zijn ontwikkeld om kosten te besparen en de bedrijfsvoering te verbeteren.

Introducties
Ook introduceren we een handige handzeepdispenser starter kit. De Yellowstar Zeep Starter Kit wordt geleverd met dispenser en twee verpakkingen Yellowstar zeep.
Daarnaast introduceren we een 12 x 20 liter en een 6 x 60 liter stelling voor de truckwerkplaats. Deze metalen stellingen voor de Eurol 20 liter cans en 60 liter drums biedt u gemak en geeft de werkplaats een professionele uitstraling. De robuuste afwerking, bijgeleverde muurbeugels en grote lekbak garanderen veiligheid en een duurzaam gebruik. Ook toebehoren zoals schenkkannen en kranen zijn bij ons verkrijgbaar. Onze accountmanagers vertellen u graag meer over onze producten.

Bezoek ons:

Standnummer: 200

Datum: dinsdag 5 t/m donderdag 7 september

Openingstijden: 14:00 uur tot 22:00 uur

Adres: Franklinweg 2, 4702 HZ Gorinchem

Vraag hier online uw entreebewijs aan.