Branches

Multi branche

Eurol is actief in vele branches. Overal waar smering toegepast dient te worden heeft Eurol wel een oplossing voor of kan het een olie samen met u ontwikkelen. Hieronder een kort overzicht van de branches waar we het meest actief in zijn.

Neem gerust contact op met Eurol indien uw branche er niet bij staat.

Automotive / Transport

Ons assortiment voor automotive en transport biedt automobilisten, garages en fleet-owners een breed gamma aan smeermiddelen voor oude en moderne auto’s, bestelwagens en vrachtwagens.

Lees verder

Motorfiets / Tweewielers

Onze ‘high-performance’ motorfiets oliën, voor gebruik in motorfietsen onder alle omstandigheden. Speciale motorfiets additieven geven maximale bescherming bij hoge toerentallen en hoge belasting. 

Lees verder

Industrie

Voor de industriële sector heeft Eurol een hoogwaardig en breed producten assortiment. Hieronder vallen met name de Hydraulische oliën, Compressor oliën, Vacuümpomp oliën en Tandwielkast oliën.

Lees verder

Weg-/Waterbouw en Agri

Specifieke omstandigheden qua temperatuur, vocht, vuil en belasting stellen zware eisen aan onze oliën voor landbouw en grondverzet.

Lees verder

Reiniging

et assortiment reinigingsmiddelen bevat een gevarieerde reeks producten voor de verschillende sectoren waarin Eurol succesvol actief is.

Lees verder