Industrie

Branches

Voor de industriële sector heeft Eurol een hoogwaardig en breed producten assortiment. Hydraulische olie, Compressor olie, Vacuümpomp olie en tandwielkastolie zijn er in verschillende viscositeitsklassen en zowel op minerale als op synthetische basis.

De synthetische oliën (PAG en PAO) bieden niet alleen een uitermate goede bescherming onder extreme condities, maar hebben in voorkomende gevallen ook de mogelijkheid om ingezet te worden in de voedingsmiddelenindustrie of in situaties waar biologische afbreekbaarheid een aandachtspunt is.

Natuurlijk biedt Eurol een aantal metaalbewerkingsoliën, waaronder boorolie, snij-olie en vernevelingsoliën voor verschillende bewerkingen en metaalsoorten. Eurol Syncool oliën zijn ontwikkeld voor zwaardere bewerkingen.

Het scala aan vetten biedt mogelijkheden voor een groot aantal industriële toepassingen, waarbij hoge belastingen en temperaturen optreden en waar mogelijk water bij kan komen. Daarnaast levert Eurol specifieke oliën voor transformatoren, turbines, gasmotoren, warmte-overdrachtssystemen, alsmede spuitbussen voor smering, onderhoud en reiniging.