Diesel Additief

Een additief voor in uw brandstoftank

Bent u op zoek naar een diesel additief? De diesel additieven van Eurol vergroten de prestaties van uw diesel motor. En dat terwijl de auto minder brandstof gaat verbruiken.

Diesel additief voor betere performance

Eurol Diesel Flow Improver Antifreeze verlaagt het vloeipunt tot 10°C. Dat betekent dat u uw auto veel gemakkelijker koud kunt starten. Diesel Performance Plus verhoogt het cetaangetal tot 6 punten en versnelt dus de ontbranding. Daarnaast reinigt het de motor en verbetert het de acceleratie.

Motor reinigen met diesel additieven

Is het brandstofinjectiesysteem van uw diesel verstopt? Met Diesel Clean Direct is dat snel verholpen. Diesel Injection Cleaner reinigt de injectoren en zorgt daardoor voor een fijne verstuiving. U zult merken dat de witte startrook en het ‘pingelen’ verdwijnt. Ook Diesel No Smoke reinigt de verbrandingskamer en de injectoren. Dit diesel additief vermindert ook meteen de roetuitstoot.

Reinigen zonder demontage

Met de Eurol EGR Cleaner en de DPF Cleaner verwijdert u de koolstofafzettingen op de EGR kleppen en het Diesel Particulate Filter (DPF). Daarvoor hoeft u het dieselroetfilter niet eens uit elkaar te halen. Eurol Diesel System Cleaner verwijdert roet- en koolafzettingen in de hele motor, van de tank tot aan de verbrandingskamer.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over Eurol B.V. of een van onze diesel additieven? Onze productadviseur geeft u advies over het juiste diesel additief. Wilt u meteen een van onze diesel additieven aanschaffen? Zoek het Eurol verkooppunt bij u in de buurt met de Dealer Locator.