Eurol Nieuws
27 November 2018

Eurol.com is vernieuwd

Eurol.com is vernieuwd. Niet alleen de look-and-feel is veranderd, de website heeft ook een aantal nieuwe functionaliteiten. Dankzij slimme zoekfuncties en productfilters op kenmerken zoals segment, olietype en viscositeit vindt u binnen enkele seconden de meest relevante producten.

Aan de olieadviseur is een ‘slim zoeken’ knop toegevoegd waarmee direct een voertuigmerk en -type kan worden ingevoerd. Daarnaast zijn de algemene zoekfunctie en de navigatiestructuur verbeterd. Beleving en inspiratie halen bezoekers uit de ‘fanzone’ met beelden van de Eurol sponsorteams. Daarnaast heeft de website een verregaande integratie met social mediakanalen. Zo verschijnen Instagram berichten standaard op de homepage van de website.

Eurol producten zijn wereldwijd verkrijgbaar en dus is het vernieuwde eurol.com net zoals de vorige website meertalig. De website is geschikt voor alle type schermen, dus ook voor tablets en mobiele telefoons. Specialty Lubricants, de hoogwaardige lijn speciaal smeermiddelen, wordt ook uitgebreid benoemd, maar behoudt als apart label een eigen website: eurolspecialty.com.

 “Vele malen gebruiksvriendelijker”
“We zijn blij met dit vernieuwde ontwerp. De website is vele malen gebruiksvriendelijker dan de vorige website. Ons aanbod smeermiddelen is overzichtelijker weergegeven en de slim zoeken functie helpt de bezoeker snel te navigeren door ons grote productaanbod”, aldus Dennis Marsman, Marketing Manager bij Eurol.

Doorontwikkeling
Met deze livegang is de fase van doorontwikkeling aangebroken. Doel is de website continu te innoveren om klanten en bezoekers optimaal van dienst te kunnen zijn.