Motorsport, Racing & Events
7 April 2017

Eurol voor het derde jaar hoofdsponsor van Joris Lentfert

Ook dit jaar staat Joris weer aan de start in de bekende kleuren van hoofdsponsor Eurol. Na twee seizoenen met de nodige progressie wordt 2017 alweer het derde jaar dat de samenwerking in deze vorm wordt voortgezet.

In 2014 besloot Eurol om Joris te sponsoren bij zijn overstap naar de NK Supercup 600. Na tevredenheid van beide partijen kreeg de samenwerking in 2015 een mooi vervolg. Eurol besloot om Joris nog actiever bij te staan en werd gepresenteerd als hoofdsponsor.

De samenwerking heeft al gezorgd voor mooie momenten en de nodige progressie. En dus gaan Eurol en Joris samen ook dit jaar weer de strijd aan in het sterk bezette NK SuperCup 600 kampioenschap.

“Eurol bestaat dit jaar 40 jaar en is ook al zo lang actief in de gemotoriseerde sport. Ondersteuning in bijvoorbeeld de motorsport is niet alleen een kwestie van naamsbekendheid, het onderstreept ook onze productkwaliteit. Eurol smeermiddelen presteren goed in zware omstandigheden. We kijken uit naar het nieuwe raceseizoen waarin we natuurlijk hopen dat Joris tot mooie prestaties komt’, aldus Taco Sprenger, Business Development Manager voor Eurol.

Joris: “Ik wil Eurol graag bedanken voor het vertrouwen en de steun in mijn weg naar de top. Ik ben trots om alweer voor het derde jaar in de kleuren van Eurol te mogen rijden. Ik ben ervan overtuigd dat dit jaar alle ingrediënten aanwezig zijn om wederom een mooie stap voorwaarts te maken. Het seizoen zit er weer aan te komen. Na een goede voorjaarstraining in Spanje kan ik niet wachten om weer op de motor te stappen.”

15 april wordt de eerste race van de NK SuperCup 600 verreden op het TT Circuit van Assen.