Product Nieuws
13 March 2017

Eurol introduceert twee olieadditieven

Eurol voegt twee nieuwe olieadditieven toe aan het assortiment: Eurol Transmission Stop Leak en Eurol Hydraulic Tappet Valve.

De Eurol Transmission Stop Leak E802320 is ontwikkeld om lekken in automatische transmissies te stoppen. Eurol Transmission Stop Leak bevat geen oplosmiddelen, laat afdichtingen en o-ringen zwellen en houdt ze tevens elastisch. Dit additief is mengbaar met alle minerale en synthetische ATF oliën.

Eurol Hydraulic Tappet Valve E802321 vermindert geluid van de hydraulische klepstoters. Dit olieadditief vergroot de smeerfilm tussen bewegende delen, waardoor de beweging stiller wordt en de auto comfortabeler wordt om in te rijden. Oliekanalen worden ontstopt en het ratelende geluid, afkomstig van de kleppen, wordt verminderd tot een nauwelijks hoorbaar niveau.

Dealers en garagisten optimaal ondersteunen
Deze introductie sluit aan op het pro-actieve assortimentsbeleid van Eurol, dat erop gericht is om dealers en garagisten optimaal te ondersteunen. Met deze twee nieuwe olieadditieven worden in de praktijk steeds vaker voorkomende symptomen adequaat te verholpen.

Beide producten zijn verkrijgbaar in een gebruiksvriendelijke one-shot verpakking van 250 ml met heldere instructies over de toepassing en het gebruik. Beide producten zijn opgenomen in de online Eurol additievenadviseur. Deze adviseur vertaalt eenvoudig (technische) symptomen naar de beste oplossing met bijbehorend productadvies.

Over additieven
De Eurol additievenlijn bestaat uit brandstofadditieven, motor- en transmissieolieadditieven en radiatoradditieven. De additieven zijn door de Eurol Research & Development ontwikkeld en in de praktijk uitgebreid getest. Eurol additieven verhelpen bestaande problemen, maar werken ook preventief.

Het nut en de noodzaak van het gebruik van additieven wordt steeds groter. Het percentage bio-bestanddelen in brandstoffen neemt toe, ritten worden korter, de motortechniek verfijnder en olieverversingsintervallen worden langer. Daarmee neemt de kans op motorvervuiling toe. Mindere motorprestaties, een slechte start, hoger verbruik of buitengewone rookontwikkeling als mogelijk gevolg. Eurol additieven zorgen voor een langere levensduur van de motor, minder slijtage, meer motorvermogen, lagere reparatiekosten, lager brandstof- en olieverbruik en lagere uitstootemissies.

Bekijk onze additievenfilm:

De additieven bestelt u per 6 stuks per soort.

Direct bestellen?
Neem contact op met de medewerkers van de verkoopafdeling via telefoonnummer 0548 75 02 10 of e-mailadres order@eurol.com