Beurzen, Eurol Nieuws
12 October 2016

Eurol op Autoprof en Schadeherstel Hardenberg 18, 19 en 20 oktober 2016

Eurol is ook dit jaar vertegenwoordigd op de Autoprofessioneel en Schadeherstel vakbeurs in Hardenberg op 18, 19 en 20 oktober. Bezoek ons op stand 215. We vertellen u graag meer over onze producten, diensten en services. Bovendien bieden we u diverse acties waarbij u een gratis Eurol overall of een olievatmeter krijgt.

20 liter stelling
Daarnaast presenteren we onze nieuwe 20 liter stelling, een handige opstelling voor 20 liter cans met schenktuit. Dankzij de indeling kunt u uw smeermiddelen gemakkelijk doseren. Bovendien is de stelling voorzien van een lekbak. Gemak dient de werkplaats!

Eurol Flushmachine
Ook bieden we de Eurol flushmachine: een gebruiksvriendelijke volautomatische machine voor snelle en efficiënte spoeling van automatische transmissies. Onze accountmanagers maken u graag een aanbieding op maat.

Bulkservice
Profiteer ook van onze vernieuwde bulkservice waarbij u maandelijks betaalt op basis van het werkelijke verbruik. De gespreide betaling heeft een gunstig effect op de cashflow van uw bedrijf. Over de voorraad hoeft u zich geen zorgen te maken. Met de Eurol bulkservice monitoren we het voorraadniveau in de bulktanks voor u en vullen deze naar verbruik aan.

Verder kunt u op onze beursstand natuurlijk bij ons terecht voor vragen en informatie. Onze accountmanagers staan u graag te woord.

Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg

Datum:18, 19 en 20 oktober.

Standnummer:215

Adres: Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg

Vraag hier online uw entreebewijs aan.