Beurzen, Eurol Nieuws
1 March 2016

Eurol op Autoprof Gorinchem én Transport Compleet Hardenberg!

In de maand maart verwelkomen we u graag op Autoprofessioneel en Schadeherstel Gorinchem vakbeurs (8 – 10 maart) én Transport Compleet in Hardenberg vakbeurs (15 – 17 maart).

Het is voor het eerst dat we met een eigen stand op de Transport Compleet vakbeurs in Hardenberg aanwezig zijn. Op onze stand maakt u kennis met ons complete productassortiment voor de truck- en transportsector.

Nieuw: Eurol bulkservice met gespreide betaling
Op zowel de Autoprof als Transport Compleet vakbeurs presenteren we u onze vernieuwde bulkservice waarbij u maandelijks betaalt op basis van het werkelijke verbruik. De gespreide betaling heeft een gunstig effect op de cashflow van uw bedrijf. Over de voorraad hoeft u zich geen zorgen te maken. Met de Eurol bulkservice monitoren we het voorraadniveau in de bulktanks voor u en vullen deze naar verbruik aan. Klik hier voor meer informatie over de Eurol bulkservice.

Win Dakar kleding
U maakt u op beide vakbeurzen elke dag kans op mooie Dakar kledingprijzen. Vul uw naam en bedrijfsgegevens in op de kanskaart verkrijgbaar bij onze stand. Elke dag na de beurs maken we via de Eurol website de winnaars bekend.
Verder kunt u op onze beursstand natuurlijk bij ons terecht voor vragen en informatie. Onze accountmanagers staan u graag te woord.

Autoprofessioneel en Schadeherstel Gorinchem
Datum: 8, 9 en 10 maart van 15:00 tot 22:00 uur
Standnummer:148
Adres: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
Vraag hier online uw entreebewijs aan.

Transport Compleet Hardenberg
Datum: 15, 16 en 17 maart van 14:00 tot 15:00 uur
Standnummer: 210
Adres: Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg
Vraag hier online uw entreebewijs aan.