Hydrauliek olie

Hydrauliekolie voor voertuigen, machines en schepen

Bent u op zoek naar hydrauliekolie voor de stuurbekrachtiging, niveauregeling of andere hydraulische systemen? Eurol is al meer dan 35 jaar producent van hydrauliekolie voor de segmenten automotive, transport, tweewieler en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart.

Eurol heeft verschillende hydraulische oliën in het assortiment voor diverse voertuigen zoals personenvoertuigen, transport, agrarische en grondverzetvoertuigen. Speciaal voor de scheepvaart is er de Eurol Nautic Line Hydraulic. Deze oliën kunnen goed tegen de forse temperatuurschommelingen op het water. Bovendien beschermt deze hydrauliekolie uw pompsystemen en andere hydraulische systemen aan boord tegen roestvorming en slijtage.

Hydraulische oliën voor de industrie

Naast Power Steering Oils voor auto ‘s, vrachtwagens en tractoren, leveren wij ook hydrauliekolie aan de industrie:

  • Hykrol Bio
  • Hykrol VHLP
  • Hykrol HLP

Deze hydraulische oliën beschermen uw systeem tegen slijtage, corrosie en roestvorming. Bestaat de kans dat de hydrauliekolie in het milieu terecht komt, dan bestelt u Eurol Hykrol Bio. Deze hydraulische olie is tot 90% biologisch afbreekbaar.

Contact

Wenst u meer informatie over Eurol B.V. of de hydrauliekolie van Eurol? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Met onze Dealer Locator vindt u snel alle Eurol dealers bij u in de buurt.

Bekijkt u ook eens: Motorolieolie additieven5W30 olie5W40 olie.