Beurzen
9 October 2018

Innovatieve smeermiddelen op de Eurol RMV stand

Op 30 oktober tot en met 1 november vindt in de Evenementenhal Hardenberg de Rundvee & Mechanisatie Vakbeurs plaats. Op deze beurs met meer dan 30.000 bezoekers belicht Eurol op zijn stand een aantal innovatieve smeermiddelen die zorgen voor lagere kosten en een hogere bedrijfszekerheid bij loonwerkers, landbouwmechanisatiebedrijven, rundveehouders en akkerbouwers. Bezoek ons op stand 661.

Foodgrade Specialty smeermiddelen

Op de stand van Eurol in hal 6 worden Specialty producten met SYNGIS Technology live gedemonstreerd. U ervaart op de stand zelf de unieke eigenschappen van deze producten. Speciale aandacht is er voor de Eurol Specialty Grease C CS2-102 FD. Dit product is H1 goedgekeurd en mag dus incidenteel in contact komen met voedingsproducten. Het product is daarmee bij uitstek geschikt voor oogst- en verwerkingsmachines. Denk hierbij aan het smeren van lagers, pen/bus-verbindingen, kettingen en open tandwielen. De Eurol SYNGIS Technology zorgt dat smerende en beschermende eigenschappen behouden blijven in extreme omstandigheden.

Multi-inzetbare motorolie

Verder is er op de beurs aandacht voor de Eurol Geo-max serie, verkrijgbaar in een 5W-30 en 10W-40 versie. Deze hoogwaardige volsynthetische motorolielijn denkt een breed performancespectrum en is dus ideaal voor elke werkplaats.

Lagere kosten

Alle Eurol smeermiddelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben als uitgangspunt om kosten te reduceren en uw bedrijfszekerheid te verhogen. Daarbij biedt Eurol als smeermiddelfabrikant de nodige ondersteuning zoals persoonlijk advies, een deskundige servicedesk, de werkplaatsinrichting en eigen R&D faciliteiten. U vindt Eurol in hal 6, standnummer 661.

Bestel hier uw kaarten.