Beurzen, Eurol Nieuws, Product Nieuws, Specialty
1 August 2019

Introductie nieuwe Specialty additievenlijn tijdens Transport Compleet Gorinchem

Eurol Specialty introduceert op de komende Transport Compleet beurs in Gorinchem een nieuwe additievenlijn met SYNGIS Technology. Deze olie- en dieseladditieven zijn speciaal ontwikkeld voor smeren en beschermen van zwaar belaste dieselmotoren, hydraulische systemen, koppelingen, aggregaten en aandrijvingen.

Met deze lancering brengt Eurol onder de ‘Eurol Specialty’ lijn een nieuwe generatie olie- en dieseladditieven op de markt met ongekende resultaten op het gebied van vermogenswinst en slijtagevermindering. Verder is deze productlijn vrij van microplastics en chloorparaffine en daardoor duurzamer in gebruik. De additievenlijn is uitgebreid getest in de Dakar rally alsook op een testbank en in verschillende praktijksituaties. Om bezoekers van de Transport Compleet beurs mee te nemen in de resultaten, vinden er op de beurstand van Eurol live productdemonstraties plaats.

U vindt ons in de Evenementenhal Gorinchem. Ons standnummer is D128.
De beurs Transport Compleet Gorinchem vindt plaats op

  • Dinsdag 3 september – van 14:00 tot 22:00 uur;
  • Woensdag 4 september – van 14:00 tot 22:00 uur;
  • Donderdag 5 september – van 14:00 tot 22:00 uur.

Vraag hier uw gratis toegangskaart aan. Registreer u zonder code en meld u snel aan. Wij zien u graag in onze stand tijdens Transport Compleet Gorinchem!

Adresgegevens
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem