Beurzen, Eurol Nieuws
14 February 2019

Kostenbesparende smeeroplossingen op Transport Compleet Hardenberg

Essentiele truckonderdelen zoals schotels, eindaandrijvingen, kettingen en laadkleppen vragen om excellent én efficiënt onderhoud. Op de Eurol stand (126), tijdens Transport Compleet van 26 tot en met 28 maart in Hardenberg, laten we u zien hoe er met de juiste smeeroplossingen kosten worden bespaard en de bedrijfsvoering verbetert.

Elk uur een productdemonstratie
Gevolgen van onjuiste smering zijn groot: stilstand, slijtage en daardoor hoge kosten. Tijdens de beurs geven onze specialisten elk heel uur een productdemonstratie, die nauw aansluit op praktijksituaties. We laten het verschil zien tussen het gebruik van reguliere, conventionele smeermiddelen en Eurol Specialty smeermiddelen met SYNGIS Technology. Met een eenvoudige rekensom tonen we vervolgens hoeveel er op jaarbasis te besparen is.

Advies op locatie
Eurol Specialty Lubricants is de hoogwaardige lijn speciaal smeermiddelen van smeermiddelenproducent Eurol. Specialty Lubricants zijn ontwikkeld voor extreme en sterk wisselende omstandigheden, onder meer op het gebied van druk- en duurbelasting, temperaturen en vochtigheid. De SYNGIS Technology in de Eurol Specialty smeermiddelen zorgt dat smerende en beschermende eigenschappen elkaar maximaal versterken onder extreme omstandigheden. Wij gaan graag met u in gesprek over hoe wij u kunnen bijstaan en adviseren op het gebied van kosten- en tijdsbesparing voor uw wagenpark. Desgewenst kunt u tijdens de beurs met onze specialisten een afspraak op locatie inplannen.

U vindt Eurol in hal 1 van de Evenementenhal. Ons standnummer is 126.

De Transport Compleet Hardenberg vindt plaats op

  • Dinsdag 26 maart – van 14:00 tot 22:00 uur;
  • Woensdag 27 maart – van 14:00 – 22:00 uur;
  • Donderdag 28 maart – van 14:00 – 22:00 uur.

Vraag hier uw gratis toegangskaart aan. Registreer u zonder code en meld u snel aan. Wij zien u graag in onze stand tijdens Transport Compleet Hardenberg!

Adresgegevens
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg