Beurzen, Eurol Nieuws
12 October 2017

Laatste Eurol innovaties op de Autoprof Hardenberg

Eurol staat al 40 jaar voor eersteklas ondersteuning en kwaliteitsproducten voor de professionele gebruiker. Om deze belofte kracht bij te zetten introduceert Eurol op de Autoprof vakbeurs in Hardenberg een aantal nieuwe producten en is de equipmentlijn uitgebreid.

Het assortiment van Eurol is uitgebreid met een drietal long-life, brandstofbesparende, volsynthetische motoroliën. Aan de Ultrance motorolielijn worden de Ultrance JLR 0W-20 (STJLR 51.5122, ACEA A1/B1)) en Ultrance JLR 0W-30 (STJLR 03.5007, ACEA C2) toegevoegd. Dit zijn allebei hoogwaardige motoroliën voor specifieke modellen van Jaguar en Land Rover. Daarnaast wordt op de beurs de Protence 5W-30 GN II geïntroduceerd. Deze olie voldoet aan de GM Dexos 1 generation II specificatie en biedt GM/Opel motoren extra bescherming tegen LSPI (low speed pre-ignition). LSPI is een fenomeen dat voorkomt bij lage snelheden in kleine motoren met een relatief hoog vermogen (de motor gaat pingelen/kloppen), met desastreuse gevolgen voor de motor. Deze olie is ook zeer geschikt voor Japanse hybride voertuigen waar ILSAC GF-5 en API SN zijn voorgeschreven.

De Eurol additievenlijn is uitgebreid met de Eurol Petrol E10 Improver. Dit brandstofadditief beschermt het brandstofsysteem tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van E10 brandstof, die op grote schaal in België, Frankrijk en Duitsland wordt aangeboden. E10 brandstof is een mengsel van tenminste 90 procent fossiele brandstof en maximaal 10 procent ethanol. In de praktijk blijkt dat ca. 10% van de auto’s problemen kan krijgen met deze brandstof doordat de ethanol rubber en kunststof afdichtingen, keerringen, pakkingen en aluminium aantast. Eurol Petrol E10 Improver is ontwikkeld om deze negatieve effecten te voorkomen.

Tenslotte introduceert Eurol de Yellowstar Zeep Starter Kit. Deze krachtige garagezeep wordt geleverd met een makkelijk te monteren dispenser en twee navulverpakkingen. Op de stand op de Autoprof in Hardenberg biedt Eurol een interessante introductieactie aan.

Handige werkplaatsstellingen
Eurol heeft een breed scala werkplaatsmaterialen, om producten veilig en duurzaam te gebruiken. Recent zijn er twee productstellingen aan het assortiment toegevoegd: de 12 x 20 liter stelling en de 6 x 60 liter stelling. De stellingen worden geleverd met muurbeugels en lekbak. Ook schenkkannen en kranen zijn bij Eurol verkrijgbaar. Naast het nodige gebruikersgemak geven deze materialen uw werkplaats een professionele uitstraling. De Eurol accountmanagers vertellen u op de stand graag meer over de werkplaatsoplossingen.

Autoprof vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg op 17, 18 en 19 oktober 2017, hal 1, standnummer 113.