Beurzen, Eurol Nieuws
16 March 2018

Live productdemonstraties tijdens Maintenance 2018 Antwerpen

Op 21 en 22 maart is Eurol vertegenwoordigd op de Maintenance 2018 in Antwerpen. Bezoek ons in Hal 3, stand A3012 en kom alles te weten over onze Eurol Specialty Lubricants met SYNGIS Technology.

Op de Eurol stand geven we live demonstraties waarmee we de hoogwaardige kwaliteit en unieke smeereigenschappen van onze Specialty Lubricants producten laten zien. Tijdens zo’n demonstratie onderwerpen we onze producten op kleine schaal aan zware omstandigheden zoals een extreem hoge drukbelasting, wisselende temperaturen en aanraking met vocht en vuil. Het zijn juist deze praktijkomstandigheden die zorgen voor meer slijtage en een hoger energieverbruik.

Eurol Specialty smeermiddelen zorgen voor lagere onderhoudskosten en een betere bedrijfsvoering. In de Dakar Rally is bewezen dat Eurol Specialty smeermiddelen optimaal smeren én beschermen, zelfs in de meest extreme omstandigheden. We gaan graag met u in gesprek over hoe wij u kunnen bijstaan en adviseren op het gebied van kosten- en tijdsbesparing voor uw machinepark.

Distributeur van Eurol Specialty Lubricants in Belgium en Luxemburg is IAS, www.iasbelux.be.

Bezoek ons:

Standnummer: A3012, hal 3

Datum: dinsdag 21 en woensdag 22 maart

Openingstijden: 21 maart van 10:00 uur tot 20:00 uur, 22 maart van 10:00 uur tot 18:00 uur

Adres: Antwerp Expo Jan Van Rijswijcklaan 191 2020 Antwerpen

Vraag hier uw gratis online entreebewijs aan. Uw registratiecode wordt automatisch ingevuld.