Beurzen, Eurol Nieuws
19 February 2018

Live productdemonstraties tijdens Transport Compleet Hardenberg

Eurol is ook dit jaar vertegenwoordigd op de Transport Compleet beurs van 13 tot en met 15 maart in Hardenberg. Bezoek ons in hal 1, stand 130 en kom alles te weten over onze producten en diensten.

Op de Eurol stand geven we live demonstraties waarmee we de hoogwaardige kwaliteit en unieke smeereigenschappen van onze Specialty Lubricants producten laten zien. Tijdens zo’n demonstratie onderwerpen we onze producten op kleine schaal aan zware omstandigheden zoals een extreem hoge drukbelasting, wisselende temperaturen en aanraking met vocht en vuil. Het zijn juist deze praktijkomstandigheden die zorgen voor meer slijtage en een hoger energieverbruik.

Eurol Specialty smeermiddelen zorgen voor lagere onderhoudskosten, brandstofbesparing en een betere bedrijfsvoering. In de Dakar Rally is bewezen dat Eurol Specialty smeermiddelen optimaal smeren én beschermen, zelfs in de meest extreme omstandigheden. We gaan graag met u in gesprek over hoe wij u kunnen bijstaan en adviseren op het gebied van kosten- en brandstofbesparing voor uw wagenpark.

Bezoek ons:

Standnummer: 130

Datum: dinsdag 13 tot en met 15 maart 2018

Openingstijden: 14:00 uur tot 22:00 uur

Adres: Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg

Vraag hier uw gratis online entreebewijs aan