Minerale motorolie

Hoogwaardige minerale olie

Bent u op zoek naar minerale olie? Dan zit u bij Eurol aan het goede adres. Eurol is de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen. Eurol beschikt over een breed assortiment van onder anderen diverse minerale motor olieën en minerale transmissie olie soorten.

Speciaal voor de oudere motoren heeft Eurol diverse soorten minerale olie voor meerdere toepassingen. De olie is geschikt voor benzine, LPG en dieselmotoren en zorgt ervoor dat de viscositeit na verloop van tijd niet teveel afneemt. Dankzij bepaalde additieven aan deze minerale olie blijven de olie zelf en de motor vrij van vuil. Daarnaast krijgen slijtage en corrosie weinig tot geen kans. Kortom, met deze minerale olie van Eurol is uw automotor optimaal beschermd en gesmeerd.

Voor onze minerale motor olie soorten zie ons product overzicht waar u op toepassing kunt selecteren.

Minerale transmissie olie

Eurol heeft ook diverse single en multi grade transmissie olie soorten. Eurol heeft universele minerale transmissie olie soorten, die voor de gehele aandrijflijn van auto`s, bussen en trucks geschikt zijn waar GL-4 of GL-5 voorgeschreven wordt. Maar ook speciale transmissie olie soorten die gebaseerd zijn op limited slip technologie voor hypoïd asaandrijvingen en sperdifferentiëlen. De minerale transmissie oliën van Eurol geven uitstekende stabiliteit tegen oxidatie en veroudering en tast afdichtingen niet aan.

Informatie

Heeft een klassieke auto en wilt u graag weten welke olie het meest geschikt is voor uw auto? Raadpleeg dan onze producten adviseur.
Wilt u de olie graag in de winkel kopen, zoek dan de dichtstbijzijnde Eurol dealer via onze dealer locater.
Bent u een grossier of oliehandelaar en wilt u graag Eurol dealer worden, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Bekijkt u ook eens: 10W402 Takt oliemotorolieversnellingsbak olie.