Truck en Transport smeermiddelen

Smeermiddelen truck en transport

Bent u op zoek naar smeermiddelen voor auto of bus? Dan bent u bij Eurol aan het goede adres. Eurol is een producent van hoogwaardige smeermiddelen.

Naast de reeks minerale motor- en transmissie oliën voert Eurol ook een serie synthetische motor- en transmissieoliën, die de motor niet alleen de hoogste beschermingsgraad bieden, maar ook zeer effectief reinigt en daarmee ook langere verversingsintervallen mogelijk maken. Voor de koeling is een compleet gamma antivries- en koelvloeistof producten beschikbaar in diverse kwaliteiten vereist vanuit de OEM’s. Veiligheid en betrouwbaarheid wordt ondersteund door hoogwaardige remvloeistoffen in uiteenlopende specificaties.

De reeks vetten biedt afdoende mogelijkheden voor het smeren van lagers en andere smeerpunten, terwijl de undercoatings zorgen voor een goede bescherming van aan corrosie onderhevige onderdelen, zelfs in holle ruimtes. De automotive reeks wordt gecompleteerd door diverse producten in spray verpakking, die het onderhoud een stuk eenvoudiger maken.

Voor het juiste product voor uw toepassingen adviseren wij onze online adviseur te raadplegen.

Naar Olie Adviseur