Volsynthetische 5w30 olie

Enkele eigenschappen

Eurol is de enige Nederlandse onafhankelijke smeermiddelen producent. Wanneer u op zoek bent naar 5W30 olie voor in auto’s, trucks of in uw landbouwvoertuigen, bieden wij een oplossing. Voor iedere vervoersgroep en voor verschillende modellen, hebben wij wel de 5W30 olie die u zoekt.

Onze 5W30 voor auto’s is verkrijgbaar in meer dan 10 soorten. Tel daarbij op de mogelijkheden voor landbouwvoertuigen en trucks en de keuze is enorm. In principe zijn alle verschillende soorten 5W30 olie in het bezit van eigen unieke eigenschappen, maar allemaal bieden ze een uitstekende bescherming tegen slijtage, roest en corrosie. Dankzij toegevoegde speciale additieven aan de 5W30 olie worden bovendien de verschillende onderdelen schoon gehouden van vuil.

Meer informatie ?

Wilt u als dealer of grossier meer informatie over de verschillende eigenschappen en toepassingen van Eurol 5W30 motoroliën? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via onze contact pagina. Onze accountmedewerkers komen graag bij u langs om een en ander uiteen te zetten en de geschikte olie voor u te vinden. Wilt u zelf graag gebruik maken van een Eurol 5w30 motorolie, zoek dan een dealer bij u in de buurt via onze dealer locater.

Bekijkt u ook eens: motoroliediesel additiefATF olie.

Enkele Eurol 5w30 motoroliën van Eurol:

Auto

Eurol Fortence 5w30 olie
Eurol Evolence 5w30 olie
Eurol Fluence DXS 5w30 olie
Eurol Protence 5w30 olie
Eurol PLX 5W-30 olie
Eurol Elance 5w30 olie
Eurol Fluence FE 5w30 olie
Eurol Excence 5w30 olie
Eurol Syntence 5w30 olie
Eurol Actence 5w30 olie
Eurol Super Lite 5w30 olie

Vrachtwagen

Eurol Geo-Max FE 5w30
Eurol Marathol FE 5w30

Met onze Dealer Locator vindt u snel alle Eurol dealers bij u in de buurt.

Bekijkt u ook eens: Motorolieolie additieven5W40 olie.